"HALK ELİNDE MANDA ISLAH PROJESİ" KAPSAMINDA TEKNİK ELEMAN
ALIMI YAPILACAKTIR
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü tarafından uygulanmakta olan Halk Elinde Manda Islah Projesinde yıllık sözleşme ile çalıştırılmak üzere 1 (bir) personel alınacaktır.
Giresun Damızlık Manda Yetiştiricileri Birliği'nde istihdam edilecek teknik personelde aranacak şartlar ve başvuruda istenen belgeler aşağıda belirtilmiştir:
Projede İstihdam Edilecek Teknik Eleman Nitelikleri
a) T.C. Vatandaşı olması
b) Türkiye'de bulunan üniversiteler ile bunlara denkliği kabul edilen yurtdışında kurulu üniversitelerin ziraat fakültesi zootekni bölümü, veteriner fakülteleri, ziraat fakültelerine bağlı meslek yüksekokullarının hayvancılık bölümleri ile veteriner sağlık teknikerliği mezunu, veteriner sağlık/ziraat teknisyeni (Hayvan Sağlığı Alanı) mezunları olması
c) Askerlikle ilişkisinin bulunmaması veya en az iki (2) yıl tecilli
ç) Arazi çalışmalarını yürütmeye engel halinin bulunmaması
d) Kamu hizmetlerinden yasaklanmamış olması
e) En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olması (projede kullanabileceği bir araca sahip olması tercih sebebidir)
f) Projenin yürütüleceği il veya ilçede ikamet etmesi, (Proje materyalinin yoğun bulunduğu yerleşim yerinde ikamet etmesi tercih sebebidir).
Başvuruda İstenecek Belgeler
a) Müracaat dilekçesi
b) Diploma / Çıkış belgesinin tasdikli sureti
c) Nüfus Cüzdan Sureti (Onaylı-Fotoğraflı)
ç) Askerlikle ilgili durumunu gösterir belge
d) İkametgâh belgesi
e) Sürücü Belgesi
f) Özgeçmiş, varsa yüksek lisans, doktora mezuniyet belgesi
g) Sabıka kaydı.
Müracaatların 21.05.2015 tarihinde mesai bitimine kadar Giresun Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan müracaat kabul bürosuna (Hayvancılık Desteklemeleri Birimi) şahsen yapılması gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılacak müracaatlar değerlendirmeye alınmayacaktır. Mülakat sınavı, Giresun Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde yapılacaktır. Mülakat sınavı tarihi ve saati müracaatların bitiminden sonra belirlenecektir.
Değerlendirme ve Seçim
Müracaatlar üzerinde İl Müdürlüğü tarafından ön incelemeler yapılır ve başvuru şartlarını taşımayan adayların müracaatları kabul edilmez. Müracaatları kabul edilen adayların dosyaları Proje Yürütme Kurulu üyeleri tarafından mülakat öncesi yeniden değerlendirilir ve gerekli şartları taşıyan adaylar mülakat yapmak suretiyle bir asil ve bir yedek Proje Teknik Elemanı (PTE) belirlenir.
Sözleşme
Asil olarak belirlenen Proje Teknik Elemanı, birlik yönetimince sözleşme yapılmak üzere davet mektubu gönderilir. Tebligat tarihinden itibaren 10 (on) gün içinde Proje Teknik Elemanı tarafından proje uygulama esaslarının 20. maddesinde belirtilen nitelikleri gösterir belgeleri tamamlaması durumunda birlik adına, birlik başkanı ve proje lideri ile Proje Teknik Elemanı arasında sözleşme imzalanır. Tebligat yapılan asil Proje Teknik Elemanı 10 (on) gün içerisinde davete icabet etmez ise, yedek listeden sıralamaya göre ikinci adaya tebligat yapılarak sözleşmeye davet edilir. Birlik ve Proje Teknik Elemanı arasında imzalanacak olan sözleşme, Proje Genel Koordinatörü 'nün kontrol ve onayını müteakip yürürlüğe girer. Proje Teknik Elemanı'nın görev, yetki ve sorumlulukları sözleşmede ayrıntılı olarak belirlenir.
Kamuoyuna ilanen duyurulur. 11.05.2015
Giresun İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü